УКР РУС

"Мені соромно": Гвардіола перепросив Джеррарда

14 лютого 2023 Читать на русском

Пеп Гвардіола перепросив Стівена Джеррарда за недоречні слова про його помилку 2014 року, яка коштувала Ліверпулю чемпіонства.

"Чи винен Манчестер Сіті в тому, що Джеррард послизнувся на Енфілді? Я поважаю Стівена, але той момент належить нам". Таку фразу нещодавно вимовив головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола, коли відповідав на запитання журналістів з приводу звинувачення "містян" у фінансових порушеннях.

Гвардіола зробив заяву щодо свого майбутнього в Ман Сіті – фінансовий скандал не залишив вибору

Наприкінці сезону 2013/14, коли Ліверпуль лідирував у турнірній таблиці АПЛ і був головним фаворитом на чемпіонство, "червоні" поступилися вдома Челсі з рахунком 0:2. У першому голі ліверпульської команди був винен її капітан Стівен Джеррард, який послизнувся на рівному місці й дав змогу суперникові здійснити відбір м'яча. За підсумками того сезону чемпіонський титул виграв Манчестер Сіті.

"Я перепрошую Стівена Джеррарда за свої необов'язкові і дурні коментарі, які я зробив минулого разу. Він знає, як сильно ним і його кар'єрою я захоплююся. Мені соромно за себе, тому що він цього не заслуговує. Я перепросив особисто, але тепер я хочу зробити це ще й публічно. Мої висловлювання були недоречними", – наводить Manchester Evening News слова Гвардіоли.

АПЛ: Ман Сіті перед грою з Арсеналом відстає лише на 3 очки – Холанд ризикує пропустити матч сезону, дива героя і VAR