УКР РУС

"Мені розповідали, що Шахтар стимулює суперників СК Дніпро-1 і навпаки": Вацко розкрив подробиці закулісних ігор УПЛ

25 квітня 2023 Читать на русском

Коментатор Віктор Вацко розкрив інформацію про можливе стимулювання суперників Шахтаря та СК Дніпро-1 у боротьбі за чемпіонство УПЛ.

"Мені розповідали, що возить і Шахтар під СК Дніпро-1, і СК Дніпро-1 – під Шахтар. Я трошки посидів у WhatsApp – є можливість десь акуратненько щось дізнаватись. Підтверджень я глобально не знайшов.

Фатальне повернення Валефа та черговий гол Довбика у відеоогляді матчу СК Дніпро-1 – Рух – 3:2

Маю інформацію, що Шахтар пропонував бонус Львову. Але Львів програв СК Дніпро-1 (2:5) та бонус не отримав. Більше нікому нічого Шахтар не пропонував. Жодна з історій в мене підтверджень не знаходить.

Була в мене інформація, що СК Дніпро-1 також працює, що він стимулював Чорноморець проти Шахтаря (2:2). Тут також підтверджується лише той факт, що футболісти Чорноморця отримали преміальні за нічию. І начебто це премія від керівництва. І начебто СК Дніпро-1 нічого не давав.

Так само була інформація, що Металісту закривали б борги за зарплатні за матч з Шахтарем. Ви ж знаєте, що борги у Металіста мають своє джерело походження – це СК Дніпро-1 затримує гроші, про які там влітку домовлялися. Цю історію не можу перевірити, тому стверджувати не буду", – сказав Вацко у своєму YouTube-ефірі Вацко Live.

СК Дніпро-1 врятував перемогу над Рухом й повернувся на другу позицію – дикий ляп Валефа ледь не створив сенсацію