УКР РУС

Мені дали машину, а через кілька днів забрали, – екс-легіонера Динамо зганьбив нижчоліговий клуб з Європи

23 грудня 2019 Читать на русском

Нігерійський захисник Тайє Тайво поскаржився на зневажливе ставлення з боку керівництва італійського Сереньо.

"Сереньо зневажив мене. Я почував себе використаним. Ви не можете поводитися так, це неприйнятно для серйозних людей. Я дуже добре готовий фізично і хочу це підкреслити. Кожен день я їздив зі Швейцарії, де я живу, до Сереньо, щоб тренуватися. На всіх тренуваннях у мене не було жодних проблем. Насправді я вже добре увійшов до колективу, сміючись і жартуючи з хлопцями.

Екс-динамівець Бетао поскаржився на проблемне життя в Україні – расизм, їжа і невихованість українців

Два тижні тому президент запропонував мені важливий контракт плюс автомобіль для моїх подорожей. З тих пір я протягом двох тижнів завжди регулярно тренувався і потрапляв у список команди, але на поле не виходив, чекаючи трансферного вікна.

Вчора президент попросив мене повернути машину, і сьогодні через WhatsApp я з'ясував, що більше не є членом клубу. Називати цю поведінку нешанобливою мало, вони насміхалися з мене. Я серйозна людина і футболіст, не люблю витрачати час. Вони шукали мене і хотіли підписати, інакше я би оцінив інші пропозиції.

Я хотів повернутися до гри в Італії. На жаль, я не є членом країни ЄС, я міг лише спуститися до Серії D, і тому вирішив прийняти економічно вигідну пропозицію з їх боку", – розповів Тайво в інтерв'ю GazzaMercato.

Динамо планує знайти інші клуби 5-м легіонерам, – Циганик

Нагадаємо, нігерієць виступав за Динамо у сезоні 2012/13. Також він захищав кольори таких європейських клубів як Марсель, Мілан та КПР.