УКР РУС

"Мені боляче через цю новину", – Боатенг прокоментував рішення Льова не викликати його у збірну Німеччини

5 березня 2019 Читать на русском

Захисник збірної Німеччини Жером Боатенг поважає рішення головного тренера Йоахіма Льова не викликати більше гравця до табору національної команди.

"Тренер збірної Німеччини Йоахім Льов сказав сьогодні в інтерв'ю, що я більше не буду виступати за національну команду. Він хоче запропонувати молодим гравцям місце у збірній і дати команді нове обличчя.

Льов більше не викликатиме у збірну Німеччини трьох багаторічних лідерів команди

Мені боляче через цю новину, адже для мене було найбільшою радістю представляти свою країну на міжнародній арені. Тим не менш, я поважаю новий курс і розумію рішення головного тренера.

Я сам був молодим і хотів, аби старші гравці звільнили місце для мене. Особисто я переконаний, що можу продовжувати грати на найвищому рівні і буду продовжувати це робити в майбутньому.

Льов заявив, що основним воротарем збірної Німеччини замість Нойєра може стати тер Штеген

Я завжди з великим задоволенням озираюся на час, проведений у збірній Німеччини. Я завжди був надзвичайно гордий носити форму національної команди, і ніколи не забуду літо 2014-го року.

Звичайно, я б бажав ще одного прощання для нас. Удачі команді у майбутньому", – написав Боатенг на своїй сторінці у Твіттері.