УКР РУС

"Мені б хотілося перемоги Шахтаря, але...": Бутко відверто оцінив шанси "гірників" у матчі з Ромою

4 березня 2021 Читать на русском

Захисник Шахтаря Богдан Бутко, який на правах оренди виступає за турецький Ерзурумспор, поділився очікуваннями від поєдинків між українською та італійською командами у другому за силою євротурнірі.

"Для Фонсеки це буде принциповий матч. Тому що він багато часу провів у Шахтарі і, я думаю, частина його серця і душі залишилася з "гірниками". Тим більше стадія 1/8 фіналу Ліги Європи зобов'язує, що важливо.

"Нехай Рома каже: "Чорт забирай, нам випав Шахтар!": Грозний – про матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Фонсека добре знає гравців Шахтаря, а ті, в свою чергу, знають принципи гри Фонсеки, тому дуже цікаво буде за цим спостерігати – можливо хтось зуміє здивувати чимось новим. Думаю, всі будуть дуже серйозно налаштовуватися, навіть на тренуваннях.

Як гравцеві Шахтаря, який багато часу провів у клубі, мені б хотілося перемоги "гірників", це буде набагато цінніше, ніж для Роми. Але це футбол і в цьому протистоянні, думаю шанси 50 на 50. Все покаже гра", – сказав Бутко у коментарі виданню Sport.ua.

Нагадаємо, перша зустріч 1/8 фіналу Ліги Європи між Ромою і Шахтарем відбудеться 11 березня в Римі. Матч-відповідь – за тиждень у Києві.

Шахтар програв Агробізнесу і вилетів з Кубка України – вилучення, незабитий пенальті та "вкрадений" асист голкіпера