УКР РУС

"Мене змусили почуватися інвалідом": гравець, який дебютував проти України, пригадав пекло в Аталанті

9 січня 2022 Читать на русском

Крістіано Піччіні, який захищає кольори Валенсії, розповів про невдалі кілька місяців у команді Руслана Маліновського.

"Перехід в Аталанту став моєю помилкою. Вони вирішили підписати мене, хоча знали про проблеми зі здоров'ям. Гасперіні хотів мене взяти, попри те, що я рік лікувався. Я вирушив до Бергамо для проходження тестів, які тривали два дні.

Було очевидно, що мені бракувало сил, адже багато проблем, пов'язаних із травмою, я так і не подолав. Аталанта все ж вирішила взяти мене. Ідея була простою: дати два місяці, щоб набрати форму, і підпускати до першої команди.

Маліновський визнаний найкращим гравцем Аталанти у грудні

Через три дні тренувань моє коліно почало набрякати від болю. Вони одразу почали говорити: "Дарма ми взагалі взяли тебе". Клуб хотів зробити мене винним і змусив почуватися інвалідом. Я відіграв за них один матч із травмою. Та й то лише тому, що більше не було кого випустити.

Більше я не тренувався з першою командою, тільки з молодіжкою. Це було справжнє пекло. Мені потрібна була допомога, але я отримував усе що завгодно, крім неї. Я попросився назад до Валенсії, бо міг просто впасти у депресію", – цитує 29-річного італійця Calciomercato з посиланням на AS.

Піччіні провів у Аталанті першу половину сезону 2020/21. Зіграв 1 матч і достроково повернувся у Валенсію. У поточній кампанії вийшов на поле 8 разів. Цікаво, що за збірну Італії Піччіні дебютував у поєдинку проти України 10 жовтня 2018-го і відтоді зіграв за "Скуадру Адзурру" три матчі.

Кубок Африки перетворили у вселенське зло – Європа має проявити грам поваги, а Україна може підтримати хлопців Вернидуба