УКР РУС

"Мене вбивають кожного дня": Гаттузо – про "закулісні ігри" президента Наполі

1 лютого 2021 Читать на русском

Головний тренер Наполі Дженнаро Гаттузо знову емоційно відреагував на запитання журналістів на прес-конференції  після матчу Пармою (2:0) в рамках 20-го туру чемпіонату Італії.

"Грати з Пармою завжди непросто. Вони постійно виставляють високу лінію захисту. Ми грали добре, і виступ команди мені сподобався. Ми відчули небезпеку, коли це сталося, я побачив справжнє шоу, навіть якщо в ньому було менше техніки, ніж зазвичай.

Шедевр Ельмаса допоміг Наполі здолати Парму, Сассуоло у компенсований час вирвав нічию у Кальярі

Зараз ми перемогли, але якщо я програю наступні два, все знову повернуться до обговорення моєї роботи. У мене завжди були хороші стосунки з усіма, але я не можу заперечувати, що після останніх 15-20 днів у мене виникло почуття розчарування.

Мене вбивають кожного дня, здається, що в турнірній таблиці ми другі з кінця. Деяка критика можлива на адресу гравців, але особисто я не читаю, що пишуть про мене. Я не лицемір. На мій погляд, в плані менеджменту це було погане рішення. Я не дозволяв собі спілкуватися з іншими командами (повідомлялося, що Наполі контактував з Бенітесом. – прим. Футбол 24). Мені дзвонили, але я не погоджувався. Я пропустив кілька зустрічей, тому що я така людина", – цитує Гаттузо Football Italia з посиланням на Sky Sport.

"Дехто припускає, що жити лишилося місяць": Гаттузо 8 років бореться з невиліковною хворобою і вперше робить це публічно