УКР РУС

"Мене не здивувало": Артета розкрив секрет нищівної перемоги Арсенала над Вест Хемом з рахунком 6:0

11 лютого 19:52 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Арсенала Мікель Артета після матчу проти Вест Хема (6:0) спробував пояснити, звідки у його гравців з'явилося бажання забивати так багато голів.

"Мене не здивувало ставлення наших гравців, адже я бачу їх на тренуваннях щодня. Нам не вистачає кількох сильних гравців (кількох у стартовому складі). Але, зрештою, гравцям потрібні можливості та шанси, щоб оцінити їх. Сьогодні ми можемо оцінити їх і усвідомлювати, наскільки вони сильні.

Подвійний рекорд у відеоогляді матчу Вест Хем – Арсенал – 0:6

Ми хочемо вчитися, хочемо стати кращими. Після гри з Ліверпулем потрібно було показати, що ми маємо можливість повторити цей рівень чи стати кращими. З такими думками ми тренувалися протягом тижня.

Я справді щасливий за Райса. Знаю, що для нього це був емоційний день, бо Деклан дуже любить Вест Хем. Але йому треба було зосередитися на завданні і на тому, що він мав зробити. Стандартні положення були одними з таких, тому що коли на полі є певні гравці, він є більшою загрозою за межами штрафного, ніж усередині. Було дуже приємно побачити клас публіки, яка надала йому той прийом, на який він заслуговує", – цитує Артету FootballLondon.

Арсенал забив 6 у лондонському дербі – Сака, Райс, Едегор і обидва центрбеки шаленіли результативними діями в матчі АПЛ