УКР РУС

Мелікян оцінив зимовий збір для Львова

12 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер Львова Єгіше Мелікян прокоментував нічию в контрольному матчі проти вірменського Лорі (1:1) та підбив підсумки тренувального збору.

"Сьогодні завершили збір в Туреччині. Це був наш сьомий контрольний поєдинок, причому останні три дні були дуже насичені – три матчі поспіль. Для нашого штабу вкрай важливо було перевірити сили на тлі Маріуполя. У цьому спарингу ми виставили наш основний склад.

Львів не втримав перемогу над вірменським Лорі, Колос поступився казахському Жетису: спаринги клубів УПЛ

Проти вірменської команди Лорі грав наш другий склад. Зроблено це було для того, щоб всі футболісти в обоймі команди отримали необхідну ігрову практику. Чи задоволений я підсумковим рахунком? Важливо, що обійшлося без травм. Помітно, що команда “наїлася”. Все таки ми тривалий час перебували на цьому зборі.

Зараз команда повернеться додому, футболісти отримають заряд позитиву від спілкування з рідними і близькими. Ну а далі за планом – матч з Олімпіком. Всіма думками ми вже в цій грі. Нас чекає напружений весняний етап чемпіонату. Вірю, що виконана робота на зимових зборах не пройде даром і навесні команда буде виглядати гідно", – поділився Мелікян в коментарі офіційному сайту Львова.

Нагадаємо, перший офіційний матч львів'ян у 2020 році запланований на 23 лютого, суперником буде донецький Олімпік.

Динамо не змогло переграти БАТЕ в спарингу – заявка Бущана на статус основного та фатальна поразка інертного українця