УКР РУС

Мбаппе повідомив ПСЖ, що влітку покине клуб, – The Athleticfire

15 лютого 18:46 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Нападник збірної Франції Кіліан Мбаппе вирішив, що період його кар'єри в ПСЖ завершений.

Контракт 25-річного француза з паризьким клубом закінчиться по завершенні нинішнього сезону. Мбаппе мав опцію автоматичного продовження угоди, але вирішив її не активувати. Фактично він вже зараз має право вести переговори з потенційними роботодавцями.

Мбаппе замість Реала готовий поїхати до українця в АПЛ – Кіліана надихає іменитий земляк

ПСЖ сподівався, що зможе втримати свою головну зірку. Однак Кіліан Мбаппе вже повідомив президенту клубу Нассеру Аль-Хелаїфі про своє рішення покинути клуб, повідомляє The Athletic. Офіційне оголошення очікується в найближчі місяці, коли сторони узгодять умови прощання.

Раніше повідомлялося, що Мбаппе налаштований приєднатися до мадридського Реала. Втім, оточення француза не вважає такий варіант найкращим. Вся справа в умовах, які пропонує мадридський клуб. Їх не можна навіть порівнювати з тим, що давав ПСЖ.

Нагадаємо, Мбаппе перебрався в Париж із Монако влітку 2017 року, за його трансфер заплатили 180 мільйонів євро. За весь час виступів у столиці Франції Кіліан відіграв у складі парижан 290 матчів, у яких забив 243 голи та віддав 105 результативних передач.

Мбаппе між ПСЖ та Реалом – гроші чи мрія?