УКР РУС

Мбаппе бореться за майбутнє ПСЖ, особисто вмовляючи зіркового юніора підписати контракт

6 червня 2020 Читать на русском

Нападник французького ПСЖ Кіліан Мбаппе турбується про перспективи свого клубу.

Один з найбільш перспективних талантів Парі Сен-Жермен Аділь Аушіш збирається покинути французький гранд у статусі вільного агента. Цьому спробував завадити Кіліан Мбаппе.

Барселона не потрапила в ЛЧ, Атлетіко вилетів з Прімери, Ліверпуль втратив понад 100 млн – шокуючі наслідки великих угод

Зірка збірної Франції залишив коментар на сторінці Аділя в Інстаграм: "Підпиши контракт! Пропоную тобі нові кросівки". 17-річний хавбек теж знайшов іронічну відповідь: "Я не довіряю тобі більше. Ти вже занадто багато мені винен".

До слова, атакувальний півзахисник став найкращим бомбардиром в минулому році на чемпіонаті Європи серед юнаків до 17 років, і вже провів три гри і забив один м'яч за першу команду ПСЖ. Вболівальники команди вважають його одним з найперспективніших гравців парижан, але очікується, що він покине столицю Франції.

Аушіш вже домовився з Сент-Етьєном, де отримає чотири мільйони євро підйомних при підписанні контракту. Угода ще не підтверджена офіційно, але молодий футболіст вже пройшов медичний огляд в своєму майбутньому клубі.

Неймар vs Мбаппе, успіх Марселя зі сльозами надії, обкрадений Ліон, Камавінга затягнув Ренн в ЛЧ – ревю сезону Ліги 1