УКР РУС

Мбаппе анонсував дату, коли оголосить рішення щодо свого майбутнього

16 травня 2022 Читать на русском

Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе вкотре став найкращим гравцем чемпіонату Франції. На церемонії форвард запевнив, що скоро повідомить, де гратиме в наступному сезоні.

"Три роки тому я зробив помилку, давши кілька коментарів під час цього заходу. Я хочу брати участь у церемонії, а не шукаю слави. Перебувати тут – завжди величезне задоволення. Це велика честь, тому я наполіг на тому, щоб приїхати. Перемога втретє поспіль – це неймовірно.

Анчелотті розпочав відкриту війну з Почеттіно за Мбаппе – гострий коментар тренера Реала

Я хочу подякувати ПСЖ, моїм товаришам по команді, моєму тренеру та всім тим людям, які працюють за лаштунками. Ми пишаємося нашим десятим титулом. Цього року, як ніколи раніше, я відчув визнання та захоплення. Дякую всім. Я ніколи не був настільки задоволений.

Я не можу говорити про своє майбутнє, але скоро ми дізнаємось, справа майже зроблена... Зараз невідповідний момент, але так – моє рішення майже ухвалене. Я офіційно все оголошу до того, як у червні приєднаюся до збірної Франції. Це питання днів, коли буде офіційне оголошення", – сказав Мбаппе під час церемонії.

Мбаппе побував у Мадриді – зірка ПСЖ підігріває інтригу щодо свого майбутнього

Нагадаємо, контракт 23-річного нападника з ПСЖ завершується, і Мбаппе може перейти в інший клуб на правах вільного агента. За чутками, Кіліан має перебратися у Реал. Що стосується анонсованої дати, то у збірної Франції 3 червня запланований матч проти Данії у Лізі націй. Відтак, на рішення Мбаппе залишилося чекати близько двох тижнів максимум.