УКР РУС

Баварія на класі здолала Вольфсбург – скасований дубль Мане не дозволив Ковачу насолити колишній команді

14 серпня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 2-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 2-й тур

Майнц – Уніон – 0:0

Баварія – Вольфсбург – 2:0

Голи: Мусіала, 33, Мюллєр, 44

Байєр сенсаційно поступився Аугсбургу, Шальке драматично врятував нічию з Борусією М, РБ Лейпциг втратив очки з Кельном

У першому матчі дня Майнц приймав Уніон. Обидві команди успішно розпочали сезон, здолавши Бохум і Герту відповідно. Перший тайм минув за рівної і обережної гри з мінімумом ударів у площину воріт.

По перерві Райєрсон і Гісельман могли виводити берлінців вперед, але в обох удари прийшлись трохи вище воріт. Онісіво у відповідь огризнувся пострілом по центру воріт – Рьоннов підстрахував у рамці. Наприкінці матчу Беренс не зміг пробити кіпера Майнца – більше небезпечних моментів жодна з команд не створили. Як наслідок, робоча безгольова нічия.

Завершував 2-й тур поєдинок між Баварією та Вольфсбургом. Мюнхенці, які у першому матчі знищили Айнтрахт (6:1), прагнули продемонструвати клас і перед власними уболівальниками. Натомість у головного тренера "вовків" Ніко Ковача, який тривалий час очолював "Ротен", був свій план на гру. Вже на 13-й хвилині Павар головою спрямував м'яч у поперечину після навісу з кутового. За трохи Мане розпакував ворота суперника, але положення поза грою не дозволило зарахувати гол.

Проте в середині тайму вже ніхто не міг дорікнути Мусіалі, який звільнився з-під опіки двох захисників і з лінії штрафного влучно пробив у кут воріт. За хвилину до перерви Мюллєр зачепив сферу після удару Кімміха, дезорієнтував голкіпера і той, падаючи у інший кут, лише очима супроводжував м'яч, який влетів у сітку. На екваторі другої сорокап'ятихвилинки Мане забив вдруге – і знову його гол скасували через офсайд. Зрештою, баварці довели матч до перемоги, очоливши турнірну таблицю Бундесліги.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ