УКР РУС

Майбутнє Мессі після вильоту з Ліги чемпіонів – Куман знайшов аргументи на користь Барселони

11 березня 2021 Читать на русском

Головний тренер Барселони Рональд Куман висловився про завершення боротьби за найпрестижніший євротрофей.

"Ми вилетіли, але сьогоднішній матч залишив хороші враження. У нас були можливості серйозно ускладнити життя супернику. Ми домінували в першому таймі, попри серйозний ризик з грою у три центральні захисники. За відчуттями, ми заслуговували більшого. Після першого тайму мали вести щонайменше 2:1. Забий ми другий м'яч, і другий тайм міг скластися зовсім інакше.

ПСЖ – Барселона – 1:1 – відео голів та огляд матчу

У першому матчі вони показали дивовижну реалізацію моментів. Нам не вдалося зіграти так само ефективно в матчі-відповіді. Але у мене немає причин дорікати гравцям. Хлопці зробили все, що могли. У нас були моменти, але ми не змогли ними скористатися. І їхній воротар був найкращим сьогодні.

Існує величезна різниця між тим, в якому стилі ми завершили виступ в минулому сезоні і як вилетіли в цьому. У сьогоднішньому матчі ми нарешті зіграли на своєму рівні. Потрібно і далі рухатися цим шляхом. Звичайно, ми розчаровані, але враження, які залишилися після цієї гри, дуже важливі.

Мессі бачив, що команда стає все кращою завдяки внесеним змінам, у нас якісні молоді гравці з великим майбутнім. Мессі не повинен сумніватися в майбутньому цієї команди", – цитує Кумана прес-служба УЄФА.

ПСЖ втримав нічию з Барселоною й пройшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів – Мессі забив шедевр, але не реалізував пенальті