УКР РУС

Матвієнко не надає особливого значення капітанській пов'язці у Шахтарі

9 серпня 2021 Читать на русском

Захисник Шахтаря Микола Матвієнко відповів на питання журналістів перед матчем-відповіддю кваліфікації Ліги чемпіонів проти Генка.

"Капітанська пов’язка – це просто пов’язка. Кожен може проявити лідерські якості та підказати партнерам під час матчу. Капітан просто виводить команду на поле, не більше. Але в команді були жарти після гри з Генком, без цього ніяк.

Шахтар – Генк: передматчева прес-конференція Роберто Де Дзербі

У нас є тактичні заняття перед кожним матчем, у кожного футболіста окремі завдання на кожен матч. Немає такого, що Матвієнко постійно виконує все те саме. Все залежить від позиції та суперників. Я готовий грати і в центрі оборони, і на фланзі.

В першому матчі я діяв проти Іто. Сильний швидкий форвард. Ми підготувалися до того матчу, знали, як вони будуть грати. Так і сталося, виконали тренерську установку. Сьогодні в нас буде вечірнє тренування, на якому тренер дасть установку на матч, окреслить завдання. Ми завжди хочемо грати у свій футбол, контролювати м’яч. Ми точно не будемо боятися суперника", – сказав Матвієнко.

Зауважимо, перша зустріч Генка та Шахтаря у Бельгії завершилася перемогою "гірників" з рахунком 2:1. Матч-відповідь запланований на 10 серпня. Стартовий свисток на НСК Олімпійський пролунає о 20:30.

Шахтар – Олександрія: перша поразка Де Дзербі в УПЛ, продовження невдалої серії перед ЛЧ, дебютний гол чемпіона світу