УКР РУС

"Матч-відповідь із Барселоною принесе багато голів": Луїс Енріке пообіцяв вивести ПСЖ у півфінал ЛЧ

15 квітня 20:33 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів із Барселоною. Перша зустріч завершилася перемогою каталонців із рахунком 3:2.

"Кожен гравець у моїй команді хоче перемогти. ПСЖ ніколи не вдавалося пройти кваліфікацію після поразки в першому матчі вдома, але завтра буде день, коли ми зробимо це і пройдемо у наступний раунд. Ми переконані, що зможемо переломити ситуацію. Матч-відповідь буде іншим. У нас був час проаналізувати та покращити нашу гру. Результат першої зустрічі не відображає того, на що ми заслуговували.

Фанати Барселони готують Дембеле пекельну зустріч у стилі Фігу

Ми піднімаємося після падінь, у цьому вся суть спорту вищого рівня. Спортсмен має це знати. На тренуванні ми змогли добре підготувати нашу стратегію. Знову ж таки, ми готові грати у свою гру. Барса може використовувати довгі передачі на Лєвандовскі. Припущу, що гра буде схожою – з голами обох команд", – цитує Луїса Енріке офіційний сайт УЄФА.

Матч Барселона – ПСЖ відбудеться у вівторок, 16 квітня. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом.

Барселона перемогла ПСЖ в епічній битві з п'ятьма голами – феєричний провал Доннарумми допоміг каталонцям

Увесь світ уважно спостерігає за перебігом Ліги чемпіонів. Адже залишатися осторонь цієї топової спортивної події просто неможливо. Обирайте чипси з асортименту Lay’s, щоб поринути з головою у вир футбольних подій.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Є Lay’s? Буде футбол!