УКР РУС

Марсело пропустить матч з Челсі через дивовижну причину

28 квітня 2021 Читать на русском

Захисник Реала Марсело не допоможе мадридцям у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Челсі.

Бразилець був викликаний на виборчу дільницю у Мадриді на 4 травня, що позбавить його можливості зіграти у півфіналі проти Челсі у Лондоні, повідомляє Cuatro.

Реал – Челсі: Бензема побив рекорд Роналду в півфіналі Ліги чемпіонів

У столиці Іспанії відбудуться місцеві вибори, а Марсело повинен стати членом комісії спостерігачів. Бразилець вже спробував уникнути участі у голосуванні, проте невдало.

Реалу не допомогла і команда юристів – Виборча комісія відхилила прохання клубу відпустити футболіста, оскільки вважає, що Марсело зможе прилетіти в Лондон у день матчу, що є майже неможливо з урахуванням медичних протоколів УЄФА. Реал до останнього сподівається вирішити це питання, але у клубі розуміють, що шансів на успіх вкрай мало.

Футбол смакує краще з Pepsi та Lay's! Дивися топові матчі Ліги чемпіонів та вболівай за своїх фаворитів із футбольним боксом від Pepsi та Lay’s – смачні чипси в поєднанні з освіжаючим напоєм ідеально підійдуть для гучної компанії.

До слова, Марсело провів лише 16 матчів у складі Реала у поточному сезоні, відзначившись 4 асистами. Перший півфінал між мадридцями та Челсі завершився з рахунком 1:1, матч-відповідь відбудеться 5 травня.

Реал – Челсі: провальний план Зідана, Вернер пробачає, Бензема творить магію, а Канте – герой півфіналу Ліги чемпіонів