УКР РУС

Марселіно не планує подавати у відставку – фанати Марселя вимагають голову президента клубу

19 вересня 2023 Читать на русском

Уболівальники Марселя висловили президенту клубу Пабло Лонгорії претензії стосовно гри і трансферної політики команди, закликавши його подати у відставку.

У понеділок, 18 вересня, ультрас Марселя зустрілися з керівництвом клубу. Вони вимагали негайної відставки Пабло Лонгорії з посади президента клубу, на адресу останнього лунали погрози. Уболівальники Олімпіка вважають, що клуб втрачає свою ідентичність, відпускаючи таких гравців, як Пайє, Манданда і Гендузі. Також шанувальники ОМ незадоволені стилем гри команди, який прищеплює Марселіно.

Тренер, який не хотів Маліновського, піде у відставку – Марсель скористається послугами володаря "Золотого м'яча"

Як інформує Marca, на цій зустрічі не був присутній головний тренер Марселя Марселіно. Джерело спростувало інформацію L'Equipe, згідно з якою іспанський тренер готується подати у відставку. Згідно з іспанським виданням, тренер Марселя має намір продовжити роботу з командою.

Кореспондент L'Equipe Матьє Грегуар повідомив, що після розмови з американським власником Марселя Френком Маккортом Лонгорія дав зрозуміти, що не планує покидати провансальський клуб. За інформацією Marca, доля Марселіно цілком і повністю залежить від того, чи залишиться Лонгорія в Марселі.

Сенсаційно без ПСЖ – топ-5 команд, за якими варто стежити у Франції