УКР РУС

Марсель у напруженому матчі поступився несподіваному переслідувачу ПСЖ, Жерсон не допоміг обіграти Анже: Ліга 1

27 вересня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні поєдинки 8-го туру французької Ліги 1, зокрема протистояння переслідувачів ПСЖ – Марселя та Ланса. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Чемпіонат Франції 2021/22, 8-й тур

Бордо – Ренн – 1:1

Голи: Мексер, 88 – Лаборд, 56

Брест – Метц – 1:2

Голи: Февр, 68, (пен.) – Де Превілль, 26, Центонзе, 74

Реймс – Нант – 3:1

Голи: Фокет, 51, Екітіке, 72, 78 – Сімон, 62

Труа – Анже – 1:1

Голи: Мама Бальде, 21 – Мангані, 65, (пен.)

Вилучення: Гіраудон, 90+2, (Труа)

Клермон – Монако – 1:3

Голи: Байо, 7 – Бен-Єддер, 26, Фолланд, 48, Діоп, 90+1

Марсель – Ланс – 2:3

Голи: Пайє, 33, 45+2, (пен.) – Сотока, 9, (пен), Франковскі, 27, Саїд, 71

Бордо та Ренн не змогли виявити сильнішого. Лаборд вивів Ренн на початку другого тайму, але Мексер на останніх хвилинах врятував для жирондинців нічию. Реймс впевнено переграв Нант. Фокет відкрив рахунок після перерви, а після голу Сімона дубль оформив Екітіке.

Неймар розлютив Мбаппе своїм егоїзмом – конфлікти розривають ПСЖ навіть за відсутності Мессі

Труа із Жерсоном Родрігесом не зміг перемогти Анже. Рахунок відкрила команда динамівця – відзначився Бальде. По перерві Мангані вирівняв становище голом з пенальті. Жерсон покинув поле на 73 хвилині, заробивши жовту картку, а в компенсований час його одноклубник Гіраудон був вилучений, проте Труа втримав нічию.

Монако без проблем переграв Клермон. Хоча матч розпочався з голу аутсайдера вже на сьомій хвилині. Втім, Бен-Єддер у першій половині, а згодом Фолланд та Діоп принесли перемогу монегаскам. Марсель у напруженому матчі програв Лансу. У рахунку повели гості завдяки голам Сотоки та Франковскі, проте Пайє ще до перерви оформив дубль. А у другому таймі сильнішим виявився Ланс – переможний гол в активі Саїда.

Завдяки цій перемозі саме Ланс наблизився до ПСЖ, набравши 15 очок та піднявшись на 2 місце. Марсель з 14 пунктами залишився третім. Монако розташувався на восьмій позиції, а Труа Жерсона з 6 заліковими балами залишився поруч із зоною вильоту.

ПСЖ знову виграв без Мессі, Лілль повертається на переможний шлях, Ліон вирвав очко у меншості: Ліга 1