УКР РУС

Марсель ледве врятувався від поразки в вогняному матчі з новачком Ліги 1 – два скасовані голи і супердебют вихованця

19 серпня 2023 Читать на русском

Марсель не зумів переграти в Метц у другому турі Ліги 1. Результат зустрічі – в цій новині на "Футбол 24".

Чемпіонат Франції, 2 тур

Метц – Марсель – 2:2

Голи: Сабалі, 66, Мікаутадзе 71 – Согло, 14, Вітінья, 82

Український півзахисник Руслан Маліновський не брав участі у виїзному матчі Марселя проти Метца, оскільки завершує свій перехід в Дженоа.

Маліновський завершує повернення в Італію – українець прибув на медогляд у новий клуб

Перший небезпечний момент підопічні Марселіно створили вже на 2 хвилині. Після удару Сарра м'яч влучив у поперечину. Марсель продовжив тиснути на суперника, що призвело до гола на 14 хвилині. За провансальців відзначився вихованець клубу Емран Согло, який став наймолодшим бомбардиром з часів Саміра Насрі.

До перерви Марсель провів ще кілька небезпечних атак, однак голкіпер "гранатових" Укіджа неймовірними сейвами рятував свою команду. Забити вдалося в компенсований час до першого тайму, втім, гол Обамеянга арбітр скасував через офсайд.

Другий тайм команди розпочали активно. На 52 хвилині Валентен Ронж'є відправив м'яч у ворота, але VAR знову втрутився в справу і скасував вже другий гол Марселя. Через невеликий проміжок часу Метц зрівняв рахунок. На 59 хвилині підопічні Болоні залишилися у меншості. Попри вилучення, саме "гранатові" змогли вийти вперед. Гол у свій актив записав грузинський нападник Жорж Мікаутадзе. Втримати переможний рахунок Метцу не вдалося. Завдяки Вітіньї Марсель зміг взяти бодай один бал. У підсумку матч завершився внічию 2:2.

Команда Марселіно залишається на першому місці з 4 очками, а "гранатові" перемістилися на 13 сходинку, набравши один пункт.

Сенсаційно без ПСЖ – топ-5 команд, за якими варто стежити у Франції