УКР РУС

Марний шедевр став найкращим голом тижня в Лізі чемпіонів

16 квітня 2021 Читать на русском

УЄФА підбиває підсумки чергового етапу найпрестижнішого клубного турніру. Відомий автор найкрасивішого гола.

Порту обіграв Челсі (1:0) у матчі-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ, але не зумів пробитися у наступний раунд турніру через поразку з більшим рахунком у першому матчі. Перемогу "драконам" приніс точний удар нападника Мехді Таремі.

Неймар визнаний найкращим гравцем тижня у Лізі чемпіонів

Іранець забив у ворота "синіх" розкішною бісіклетою. На жаль, цей шедевр виявився марним, адже його було замало, аби продовжити боротьбу за трофей. Однак саме цей гол був визнаний найкращий за підсумками минулого тижня у Лізі чемпіонів.

Відзначимо, що у конкурентах Таремі були два юних англійці – 17-річний Джуд Беллінгем (Борусія Д) і 20-річний Філ Фоден (Манчестер Сіті) – та форвард Баварії Ерік-Максім Шупо-Мотінг.

Дивитися Лігу Чемпіонів на голодний шлунок – невдале рішення. Тож готуйся до перегляду матчів заздалегідь: замовляй крутий бокс для футбольного вболівальника від Pepsi та Lay's, щоб насолоджуватися не лише перебігом ігор, а ще й улюбленими смаками!

До слова, у півфінали цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів пробилися Манчестер Сіті, ПСЖ, Челсі та Реал. Мадрид зіграє проти Лондона, а Париж – проти Манчестера.

Унікальна обіцянка: Холанд погрожує і сприяє Зінченку – трансфер на 400 мільйонів, який розриває ЛЧ