УКР РУС

"Маркевич засмутиться": новий тренер збірної України та його перші проблеми після матчу Шахтаря у Лізі чемпіонів

4 серпня 2021 Читать на русском

Донецький Шахтар стартував з виїзної перемоги над Генком (2:1) у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Експертний розбір польотів та реакція відомих уболівальників – вже на "Футбол 24".

Є результат, але немає солідності. Саме такий висновок напрошується після успішної прем'єри Де Дзербі у Лізі чемпіонів. Шахтарю бракує іскри та взаєморозуміння між окремими гравцями, передусім в обороні. У соцмережах італійського фахівця хвалять за заміни, проте "українське питання" вкотре виходить на перший план.

Генк – Шахтар – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Ведучий ютуб-каналу "Бомбардир" Роман Бебех порівняв Шахтар з дрім-тім Пепа Гвардіоли. Щоправда, коментатора швидко опустили з небес на землю...

Автор Футбол 24 і Gazeta.ua Сергій Тищенко – про позицію Матвієнка і заміни Де Дзербі.

Хочеш відчути справжню футбольну атмосферу? Запроси друзів та влаштуй домашній перегляд топових матчів Ліги чемпіонів за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло наполягає, що при Луческу Шахтар грав більш динамічно.

Трубін додавав команді упевненості, а пара центрбеків Марлон-Вітао її позбавляла, підкреслює журналіст Олег Барков.

Головред журналу Футбол Артем Франков вважає, що Шахтар повинен був залишитися у меншості після грубого фолу Марлона проти Іто.

Скаут Алекс Великих вірить у вихід Шахтаря до плей-офф ЛЧ, але перед Монако треба суттєво покращувати кондиції.

А ось блогер Михайло Смоловой, оцінивши стартовий склад Шахтаря, знайшов першу проблему наступника Шевченка у збірній України.

Де Дзербі використав у матчі з Генком 16 гравців, 11 з яких – бразильці. Навіть Степаненко розпочав на лавці. У соцмережах, звісно, не упустили нагоди потролити "гірників".

Шахтар переміг Генк: позиційні проблеми "гірників", вдалі перестановки Де Дзербі та хороші шанси на прохід у плей-офф ЛЧ