УКР РУС

Маркевич вказав на місце Динамо у групі ЛЧ після фіаско з Баварією

30 вересня 2021 Читать на русском

Український тренер Мирон Маркевич шокований безвольною грою киян у матчі 2-го туру групового етапу ЛЧ проти Баварії (0:5).

"Баварія є Баварія, але потрібно проявляти характер і дорослішати. Не можна так безвольно програвати.

"Дикий сором": чому Луческу сильно помилився і хто розчарував найбільше – Динамо б'ють за 0:5 від Баварії

Пенальті тут ні до чого. Рано чи пізно німці свого б домоглися. Команда безвольно програла матч. Все. Такій команді можна програти, але не так. Не варто все спихати на пенальті. Якщо брати гру загалом, то скільки помилок було в середині поля з боку Динамо, обрізок. Так не можна грати, це все-таки чемпіон України, володар Кубка.

Помилками Баварії у захисті кияни не скористалися. Треба, щоб був нападник. Без форварда складно грати в футбол. Гармаш на позиції нападника – таке проходить в чемпіонаті України, але на такому серйозному рівні – ні. Тепер треба боротися з Барселоною, яка зараз в поганому стані. Треба боротися з іспанцями за третє місце в групі", – сказав Маркевич у коментарі Tribuna.com.

Нагадаємо, після двох турів ЛЧ Баварія впевнено очолює квартет Е (6 очок), а Динамо з одним пунктом розташувалось третім. Бенфіка йде другою, маючи 4 залікові бали в активі, а Барселона з нулем опинилась на дні.

Динамо без варіантів програло Баварії в Лізі чемпіонів – розгром від зірок світового класу та мікроскопічний позитив