УКР РУС

Маркевич розкрив план Карпат після зірваних закордонних зборів – довелося шукати альтернативу в Україні

31 січня 06:30 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич намагається зберегти бойовий настрій попри зірваний план підготовки.

"Хлопці багато працюють, штучне поле на стадіоні “Школяр” дозволяє нам якісно тренуватися. Також займаємося на базі у Бартатові. Більше уваги приділяємо фізичним кондиціям, виконуємо бігову роботу, працюємо з м’ячем та тренуємося у тренажерному залі. Загалом усі футболісти перебувають у строю. Лише Тимофій Сухар має невелике ушкодження, але вже через кілька днів він повернеться до загальної групи.

Карпати оголосили перших суперників на зборах – раніше "левам" відмовили у виїзді на міжнародний турнір в Іспанію

Зараз триває підготовка до основної частини тренувальних зборів. Дев’ятого лютого ми вирушаємо на Закарпаття та готуватимемося у два етапи. Дванадцять днів триватимуть перші збори, потім ми повертаємося на три дні до Львова. Пізніше їдемо на ще один 12-денний збір на Закарпаття.

Нещодавно я їздив у Норвегію разом із Володимиром Єзерським у складі ветеранської збірної України. Норвегію я відвідав не вперше. Ще 2010-го, коли очолював національну збірну України, ми грали там товариський матч. Їздив туди і з Металістом та Дніпром, тому Норвегію добре знаю.

Збірна України серед ветеранів стала переможцем турніру в Норвегії – "синьо-жовті" тріумфували другий рік поспіль

Цього разу ми перебували на півночі країни. Чесно кажучи, мене шокувала краса Норвегії та ставлення місцевих мешканців до природи і всього, що їх оточує. Сам турнір був цікавим, ми отримали багато позитивних емоцій. Україну представляли дві команди, і в обидвох змаганнях ми перемогли. Проте основною нашою метою був збір коштів на потреби наших воїнів. Тому ми повернулися додому не з порожніми руками", – цитує Маркевича прес-служба Карпат.

"Васю, за тобою приїхали" – мене посадили у "воронок" і повезли": захисник Карпат про Колиму, роботу на шахті і Юрчишина