УКР РУС

Маркевич: Район Райо Вальєкано – кубло, в якому ненавидять Україну

12 червня 2020 Читать на русском

Колишній наставник Дніпра, Металіста та збірної України Мирон Маркевич прокоментував черговий провокаційний банер на адресу Романа Зозулі від фанатів Райо Вальєкано

"Людини, поряднішої за Зозулю, я не зустрічав. У плані порядності, як у людини і як футболіста, у нього все на найвищому рівні. Два роки я з ним працював і скажу, що рідко такі люди трапляються. Це провокація. Вся справа рук купки аферистів.

"Зозуля був і залишається й***ним нацистом": фанати Райо Вальєкано знову накинулися на українця

Якось ми з ветеранами збірної України їздили до Іспанії, були в його районі Райо Вальєкано. Ми там відчули їхнє ставлення до українців. Це кубло, вони ненавидять Україну і все, що пов'язано з нашою країною. Мені було все зрозуміло, я переконався у їх ставленні до України. Я не кажу, що там всі такі, але якась купка займається провокаціями. Ми там у них виграли з рахунком 6:1.

Чи слід Зозулі покидати Іспанію? Іспанія – це Іспанія. Сильна держава в світовому футболі. Навіщо через купку придурків псувати собі кар'єру? Його поважають і люблять в Альбасете. Я був в Іспанії, їздив на гру Альбасете. Роман мені футболку подарував, я передав її фанату в АТО. Я бачу, як поважають Романа в Альбасете. Він за грою боєць, ноги ніколи не прибирає. Два тайми працює. У кожного футболіста є шанс, але це залежить лише від тренера", – наводить слова Маркевича Meta Ratings.

"Нам залишається ще підставити дупу": Зозулю та Ко "пограбували" в Мадриді – тренер злетів з котушок