УКР РУС

Маркевич назвав єдиний недолік Маріуполя у переможній грі з СК Дніпро-1

18 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Остап Маркевич прокоментував перемогу над СК Дніпро-1 (2:1) в матчі 4 туру УПЛ.

"Матч був дуже напруженим. Дніпро-1 – дуже хороша і організована команда. Вона грає за не зовсім традиційною схемою. У процесі підготовки ми досить багато часу витратили на те, щоб зрозуміти, як нам необхідно захищатися. Вважаю, що ми непогано впоралися з цим завданням. Але, з огляду на кваліфікацію і підбір виконавців у СК Дніпро-1, нам не завжди вдавалося вчасно перебудовуватися і блокувати флангові атаки суперника. Тому результат для нас хороший, але нам ще багато над чим треба працювати.

Дебютний шедевр Бондаренка у відеоогляді матчу СК Дніпро-1 – Маріуполь – 1:2

У нас молода команда, якій потрібен час, набути досвіду. Також нам треба бути сміливішими з м'ячем. Повторюся, молоді хлопці з часом здобудуть впевненість. Завдання у нас одне – грати у футбол, який подобався б уболівальникам. Щоб, коли нормалізується ситуація в світі і Україні, вболівальники ходили на нашу гру.

Мені здається, що суддя дуже грамотно відсудив гру. Репліки завжди є. Це нормальний процес. Всі хочуть виграти. І коли йде таке загострення, як сьогодні, зазвичай ти починаєш шукати, що тобі заважає досягнути успіху. Це нормально. Але, повторюся, суддя відсудив впевнено", – цитує Маркевича офіційний сайт Маріуполя.

Маріуполь переміг СК Дніпро-1 на виїзді – азовці піднялися на другу позицію в УПЛ