УКР РУС

Маркевич: Бенфіка використала ліміт фарту у матчі з ПСВ, Динамо під силу обіграти португальців

13 вересня 2021 Читать на русском

Мирон Маркевич назвав аргументи на користь Динамо у протистоянні ЛЧ з Бенфікою.

"Якщо відверто, то в попередньому раунді Бенфіці явно пощастило в протистоянні з ПСВ. Її суперник більше заслуговував виходу до групового турніру Ліги чемпіонів. Будемо сподіватися, що в тих матчах португальці витратили свій ліміт везіння. У такому випадку шанси Динамо підвищуються.

Динамо – Бенфіка: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу – про крок вперед у ЛЧ і помилки попередніх тренерів клубу

Думаю, киянам цілком під силу обіграти Бенфіку. Лісабонці не справляють враження непереможної команди навіть у чемпіонаті Португалії. Рахунок не має значення. Головне, щоб він був на користь Динамо.

Хоча у киян по декількох позиціях є питання. Зокрема, хто буде діяти на вістрі атаки. Я вважаю, що це повинен бути профільний центральний нападник, а не півзахисник, який тимчасово змінив амплуа. Все ж Ліга чемпіонів – не місце для експериментів", – цитує Маркевича Meta-ratings.com.ua.

Нагадаємо, у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів Динамо приймає Бенфіку, матч запланований на 14 вересня, початок о 22:00.

Результати жеребкування групового турніру ЛЧ – важкі суперники Динамо і Шахтаря, Яремчук повертається в Україну