УКР РУС

Маркевич – про двобій Шахтаря: У кого вигравати, як не у Шерифа?

14 вересня 2021 Читать на русском

Український тренер Мирон Маркевич дав пораду Шахтарю напередодні двобою з Шерифом у 1-му турі Ліги чемпіонів сезону 2021/22.

"Перш за все, хочу попередити футболістів Шахтаря, що про недооцінку Шерифа не може і йтися, ставитися до нього потрібно, як до інших учасників групи – Інтера і Реала.

Шахтар оголосив заявку на двобій з Шерифом у Лізі чемпіонів – без Коноплянки і 3-х гравців основи

На цьому етапі прохідних суперників просто не може бути. Тим більше, що підопічні українського фахівця Юрія Вернидуба вже змусили зійти з дистанції кількох серйозних візаві. Якщо з мотивацією і концентрацією все буде в порядку, то я не сумніваюся в успіху "гірників". Тим не менш, у Шахтаря клас вищий, досвіду побільше, та й у кого вигравати, як не у Шерифа, якщо ставити перед собою мету пробитися в наступний раунд?

Можна не сумніватися, що завтра Роберто Де Дзербі знову ставку зробить на легіонерів. Він не має права експериментувати, йому потрібен результат зараз, а іноземці Шахтаря вже доводили свій високий рівень", – цитує Маркевича Meta-ratings.

Нагадаємо, Шахтар на виїзді проведе поєдинок 1-го туру Ліги чемпіонів проти Шерифа. Стартовий свисток у Молдові пролунає завтра, 15 вересня, о 19:45.

ЛЧ 2021/22: Динамо здатне перемогти Барсу, несподіваний прогноз на Шахтар – все про шанси українців, Мессі та Роналду