УКР РУС

Маріуполь – СК Дніпро-1, Ворскла – Олімпік: анонс матчів УПЛ

28 червня 2020 Читать на русском

В рамках 28-го туру УПЛ Маріуполь приймає СК Дніпро-1, а Ворскла – Олімпік. Анонс і прогноз на матчі читайте на "Футбол 24".

Маріуполь – СК Дніпро-1

Маріуполь після відновлення сезону не вражає. Підопічні Олександра Бабича в трьох матчах УПЛ розписали дві нічиї та розгромили втомлений переїздами Львів – причому в перших двох випадках команда постійно відігрувалась, а "містянам" перед перервою не дали залізний пенальті. Найбільшою ж невдачею став півфінал Кубка України проти Ворскли, в якому Маріуполь відкрив рахунок, однак потім підсів, пропустив, витримав додатковий час – і згорів у серії пенальті, не реалізувавши три удари й зробивши 16-річного Павла Ісенка героєм. Багато хто з азовців ридав, але нічого не поробиш. Тепер потрібно перемикатися на чемпіонат, у якому наступає на п'яти все та ж Ворскла, яка поки що йде дев'ятою. Зараз у конкурентів на останнє місце в плей-офф розділяють чотири очки.

Кривенцов прокоментував можливість очолити Маріуполь

Таку ж дистанцію тримає від Маріуполя СК Дніпро-1, який у другій шістці демонструє чи не найбільш переконливий футбол. Щоправда, стабільності у грі підопічних Дмитра Михайленка все одно немає: в переможному матчі проти Львова "спортклубівці" довгий час виглядали гірше й ледь не програли, а з Ворсклою на виїзді команда домінувала – але не забила жодного гола й згоріла з рахунком 0:2. Тим не менш, "жовто-чорні" демонструють приблизно однаковий рівень футболу, а в їхніх діях помітний чіткий малюнок. Саме тому СК Дніпро-1 і лідирує в своїй групі.

Кадрова ситуація

Травмовані: Мишньов, Яворський (Маріуполь)

Під питанням: Фомін, Горбунов (Маріуполь)

Дискваліфіковані: Коркішко, Лопирьонок (СК Дніпро-1)

Орієнтовні склади на матч Маріуполь – СК Дніпро-1

Маріуполь: Гальчук – Чоботенко, Дава, Биков – Кирюханцев, Федорчук, Ігнатенко, Горбунов – Кащук, Корнієнко – Чурко

СК Дніпро-1: Юрчук – Адамюк, Логінов, Гуйє, Польовий – Кравченко – Ді Франко, Тейлор, Булеца, Назаренко – Супряга

Прогноз "Футбол 24" – 1:2

Маріуполь вдома регулярно забиває, та і загалом завжди виглядає переконливіше – зокрема, єдина перемога над СК Дніпро-1 в поточному сезоні була здобута саме тут. Втім, вона була мінімальною, а наступні два матчі азовці програли із сумарним рахунком 5:0. Крім всього, зараз команда сильно втомлена 120 хвилинами Кубка. Саме тому можна прогнозувати чергову звитягу "спортклубівців".

Ворскла – Олімпік

Ворскла після відновлення сезону набирає обертів, хоча з перемогами у команди все одно є деякі проблеми. Полтавці домінували зі Львовом та в двох матчах проти Маріуполя, однак у всіх випадках була зафіксована нічия 1:1 – щоправда, в Кубку ще був додатковий час, але і там "зелено-білі" не дотиснули суперника, вигравши лише в серії пенальті. І навпаки – погано граючи проти СК Дніпро-1, підопічні Юрія Максимова реалізували два моменти з двох, святкуючи суху перемогу. Хай би як, але від десятої та восьмої позицій Ворсклу зараз відділяють три та чотири очки, тож права на осічку сьогодні немає.

Талант Ворскли Ісенко зацікавив Бенфіку, – ЗМІ

Тим паче, коли один із переслідувачів – Олімпік. Навряд чи донеччани сподіваються на битви за єврокубки – керівництво зараз шукає варіанти переїзду в Одесу та намагається довести відсутність коронавірусу в команді. В клубі заявляють про кілька тестувань, які дали негативний результат, однак ті ж Карпати поки що не бажають грати з донеччанами, сумніваючись в тестуванні всіх футболістів – на думку львів'ян, тестування пройшли тільки три гравці. В будь-якому разі, матч проти Ворскли повинен відбутися вчасно, а суто в ігровому плані донеччани демонструють найбільш видовищний футол другої шістки. На нього дійсно приємно дивитись.

Кадрова ситуація

Травмовані: Якубу (Ворскла)

Під питанням: Альюн, Скляр, Пуцлін (Ворскла)

Дискваліфіковані: Баєнко (Ворскла)

Орієнтовні склади на матч Ворскла – Олімпік

Ворскла: Різник – Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай – Луїзао, Пуцлін – Васін, Кулач, Кане – Степанюк

Олімпік: Кичак – Ксьонз, Гришко, Зотько, Лебеденко – Цимбалюк – Кравченко, Політило, Кравчук, Балашов – Шахаб

Прогноз "Футбол 24" – 1:1

Ворскла влітку виглядає дуже переконливо, але зараз команда втомлена двома годинами кубкового протистояння – як фізично, так і морально. Олімпік же в останніх двох турах після поновлення УПЛ грав реально круто, забиваючи не менше двох голів за матч, але попередній тур донеччани пропускали. Саме тому можна прогнозувати результативну нічию.

Кіпер Ліверпуля аплодує, МЮ чекає: Павло Ісенко – 16-річна суперзброя vs Динамо на фінал, зупиняв грандів і вразив світ