УКР РУС

"Марадона святкував і напивався б з нами!": культовий працівник Наполі – про заборонену їжу та Скудетто

6 травня 2023 Читать на русском

Чемпіонство Наполі відкриває для широкого загалу дуже цікавих людей.

Одним з найяскравіших персонажів свята в Неаполі став Томмазо Стараче. Він опинився в клубі ще 46 років тому, спочатку простим помічником на кухні. Завдяки натхненній роботі і вірності Томмі дослужився до першої команди, де він відповідає за екіпірування.

Стараче регулярно відзначався курйозними вчинками. Кітмен Наполі привозив гравцям піцу прямо в роздягальню, пригощав журналістку кавою під час інтерв'ю або танцював з висолопленим язиком (Дріс Мертенс позичив це для святкувань голів).

Не дивно, що Томмі дуже емоційно переживав третє чемпіонство Наполі. 68-річний Стараче заздалегідь пофарбував волосся у клубні кольори, а також згадав Дієго Марадону, який приносив попереднє Скудетто у сезоні 1989/90. На жаль, легендарний аргентинець помер у листопаді 2020 року, не дочекавшись повторення успіху.

На чемпіонському параді Наполі застрелили одного з майбутніх ватажків мафії

"Це неймовірне досягнення. Всі Скудетто були чудові, це величезна втіха для всіх нас. Всі радіють, ми любимо всіх у Неаполі. Піцу хлопці вже не їдять, бо треба дотримуватися суворої дієти. Для мене вони, наче мої діти, вони мої чемпіони. Я їх дуже люблю.

Щодня ми сумуємо за Дієго. Якби Марадона був тут, то святкував і напивався б з нами!" – цитує Стараче Football Italia.

Наполі оформив виграш довгоочікуваного Скудетто – перше чемпіонство з часів Марадони