УКР РУС

Мане розповів, як гравці Ліверпуля дражнили його та Салаха через конфлікт

17 жовтня 2019 Читать на русском

Нападник Ліверпуля Садйо Мане розповів, як партнери по команді реагували на його конфлікт з Мохамедом Салахом, який трапився у матчі 3-го туру АПЛ проти Бернлі (3:0).

"Це було непорозуміння, я просто хотів допомогти команді. Ось дивишся на такі команди, як Манчестер Сіті, вони іноді забивають п'ять або шість м'ячів. Якщо є можливість вбити гру якомога швидше, намагаючись забити більше голів, думаю, що це важливо. Тому я був трохи розчарований.

Екс-гравець Ліверпуля знайшов позитив у конфлікті Мане і Салаха

Ми поговорили, і все було як раніше. Поспілкувалися між собою, а потім тренер покликав мене до свого кабінету. Я сказав йому, що вже все вирішилося, і він був приємно здивований.

З Салахом ми завжди поруч. Він 10-й номер, а я 11-й. Пишемо один одному іноді. Навіть розмовляємо по телефону, у нас немає проблем.

Всі в команді дражнили нас. Одного разу Вейналдум в роздягальні підійшов до Салаха і голосно запитав, чому я хотів його вдарити. І вся команда почала сміятися", – сказав Мане в ефірі Canal+ Sport.

Нагадаємо, конфліктна ситуація між форвардами Ліверпуля виникла через те, що в одному з епізодів матчу проти Бернлі Салах не поділився м'ячем з Мане, який перебував у вигіднішій позиції.

"Справедливе везіння" Ліверпуля, Сульшер має позитив, Ярмоленко не замахнеться на Європу – перші враження від АПЛ