УКР РУС

"Мане 10 днів просить, щоб я не давав м'яч Лєвандовскі": Мюллєр з жартами готується до Барси і екс-напарника

13 вересня 2022 Читать на русском

Нападник Баварії Томас Мюллєр в чудовому гуморі підходить до матчу 2 туру ЛЧ проти Барселони.

"Останні 10 днів Мане жартома просить, щоб я був обережний і випадково не давав м'яч Левандовскі. Ми повинні зіграти свій звичний матч і не надто зациклюватися на Леві. Так, наш зв'язок на полі розвивався роками. Але зараз у нас багато гнучких гравців в атаці, і ми не маємо такого фіксованого нападника. Суперники не знають, хто наш фіксований нападник. Ми маємо змусити їх працювати.

Нагельсманн: Баварія має перекрити навіси та подачі на Лєвандовскі

Є ігри, які привертають більше уваги, наприклад, Ліга чемпіонів на Сан-Сіро або проти Барселони. Це додаткова мотивація. Нападники можуть пробігти зайвий метр, чого зазвичай не роблять у Бундеслізі. Коли зустрічаються найкращі європейські команди, всі дуже мотивовані. Звичайно, ми знаємо, що Барселона чудово розпочала сезон. Вони вже забили багато голів. Вони мені подобаються. Потрібно показати наш максимум, щоб виграти матч", – цитує Мюллєра Marca.

Нагадаємо, матч Баварія – Барселона розпочнеться сьогодні о 22:00. Рік тому команди також зустрічались на груповій стадії ЛЧ – мюнхенці двічі били кризових "кулес" з рахунком 3:0.

РБ Лейпциг після поразки Шахтарю розгромив Борусію Д, Баварія у доданий час втратила перемогу над Штутгартом