УКР РУС

Мандзюк розкрив особливості тренувань для Попова, Бурди і Шапаренка

15 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо Віталій Мандзюк розповів про тренування з гравцями київського клубу.

"Я викладав на сторінку в Instagram свої тренування. Деякі футболісти захотіли зі мною займатися, підтримувати фізичну форму. Я працюю з Бурдою, Шапаренком, Поповим, ось і Андрієвський хоче приєднатися. Займаємося індивідуально, як дозволяють правила карантину.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро

Коженого дня працюю з Поповим – день силові вправи, день на полі, день кардіо, кожного дня міняємо локації, займаємося з м'ячами. Працюємо без заліза, за рахунок своєї власної ваги – я даю вправи, які корисні для футболу. Попов і Бурда – це міць, сила, боротьба. Що стосується Шапаренка, то він більш творчий футболіст. Денис і Микита сильні фізично, а Коля своїм мисленням, креативом.

Я сам захисник і даю вправи, які допоможуть Попову як захиснику – на розвиток сили, швидкості. Але в сучасному футболі потрібно вміти все. Завдання зараз – підтримувати себе в тонусі, в формі. Я зараз не тільки йому тренер, а в якійсь мірі радник, старший товариш. Він великий молодець, хоче працювати. Денис ще тренування не закінчив, а вже питає, коли наступне. Мені це в ньому подобається. Плюс, він потужний, міцний. Вважаю, що при правильному професійному підході у нього прекрасне майбутнє в футболі", – цитує Мандзюка прес-служба Динамо.

Український Серхіо Рамос: стиль, прес, татуювання і вогнепальна зброя – брутальність зашкалює