УКР РУС

Манчіні прокоментував історичне досягнення збірної Італії

16 листопада 2019 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився враженнями від перемоги над Боснією та Герцеговиною (3:0), яка допомогла йому побити рекорд легендарного тренера Вітторіо Поццо.

"Це приємно. Було б неправдою сказати, що неприємно побити рекорд легендарного Вітторіо Поццо. Ми щасливі. Ми провели чудовий матч. Знали, що буде нелегко, тому що збірна Боснії та Герцеговини – міцна, сильна команда, що володіє хорошою технікою. Але нам вдалося відразу ж повести гру по правильному шляху.

Манчіні заявив, що не збирається викликати Балотеллі у збірну Італії лише заради уваги до проблеми расизму

Минулі невдачі збірної? У футболі може бути так, що результат виходить незаслуженим, але це необхідно прийняти. Ми постаралися привнести деякі нові ідеї, хлопці були дуже сприйнятливі, тому все складається добре", – цитує Манчіні видання Football Italia.

Нагадаємо, у матчі відбірного турніру Євро-2020 збірна Італії на виїзді розгромила Боснію та Герцеговину 3:0. Італійці набрали 27 очок і впевнено очолюють групу J, ще напередодні вийшовши на Євро-2020. 18 листопада "Скуадра Адзурра" в останньому матчі євровідбору прийматиме Вірменію.

Урок від збірної України, рекорди та "молодіжний скандал" з політичним присмаком – Манчіні зробив Італію знову великою