УКР РУС

Челсі вражаючим камбеком уник ганьби у поєдинку з Вест Бромвічем, Манчестер Юнайтед вирвав перемогу в Брайтона

26 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 3-го туру АПЛ відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 3-тур

Брайтон – Манчестер Юнайтед – 2:3

Голи: Мопей, 40 (пен), Марч, 90+5 – Данк, 43, (автогол), Рашфорд, 55, Фернандеш, 90+10 (пен)

Крістал Пелас – Евертон – 1:2

Голи: Куяте, 26 – Калвер-Льюїн, 10, Рішарлісон, 40 (пен)

Вест Бромвіч – Челсі – 3:3

Голи: Робінсон, 4, 25, Бартлі, 27 – Маунт, 54, Хадсон-Одой, 70, Абрахам, 90+3

Бернлі – Саутгемптон – 0:1

Гол: Інгз, 5

Манчестер Юнайтед завітав у гості до Брайтона. Троссар у першому таймі двічі влучив у стійку, а Вебстер відзначився ударом в поперечину. На 40-й хвилині "чайки" таки зуміли відкрити рахунок завдяки пенальті, який реалізував Ніл Мопей. Однак, "дияволи" ще до перерви зуміли зрівняти – Бруну Фернандеш з штрафного закрутив на дальню стійку і м'яч від Льюїса Данка влетів у сітку.

Зінченко повернувся до тренувань із Манчестер Сіті – українець отримав пошкодження перед матчем із Вулверхемптоном

Одразу по перерві гості вийшли уперед. Це Маркус Рашфорд увірвався у карний майданчик, двічі прибрав захисника на замасі і пробив у лівий нижній кут воріт. На 78-й Троссара знову спіткала невдача – він майстерно обробив м'яч у штрафному майданчику і пробив у поперечину. "Чайки" відчайдушно намагались відігратись і їм це вдалось на останніх хвилинах компенсованого часу. Вебстер прострілив у карний майданчик, де Соллі Марч головою замкнув. Здавалось, нічия у "чайок" в кишені, але це було не так. На 90+10, під час подачі з кутового, м'яч влучив у руку Мопею і рефері, вже після фінального свистка і перегляду VAR, призначив пенальті. Його реалізував Бруну Фернандеш – голкіперу не вдалось вгадати кут, у який був спрямований удар. Перемога.

Крістал Пелас приймав Евертон. "Іриски" відкрили рахунок вже на 10-й хвилині. Це Коулмен, у штрафному майданчику, віддав класну передачу на Калвер-Льюїна, який в дотик пробив. На 26-й "орли" зрівняли – Таусенд навісив з кутового, а Куяте вистрибнув вище за захисників і головою замкнув. Під завісу тайму рефері призначив пенальті за гру рукою, який реалізував Рішарлісон. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги "ірисок".

У другому таймі ситуація на полі змінилась – жодного небезпечного момента до кінця гри. Загалом, гості більше володіли м'ячем, але збільшити перевагу так і не змогли. "Орли" ж за увесь матч завдали лише один удар у площину воріт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Евертона – 1:2.

Вест Бромвіч зустрічався у поєдинку із Челсі. Вже на 4-й хвилині господарі відкрили рахунок. Це Робінсон отримав передачу від Перейри, вийшов на ударну позицію біля лінії штрафного майданчика і пробив у правий кут воріт. На 25-й Робінсон скористався помилкою Тьягу Сільви, який обрізав неподалік від воріт і оформив дубль. Трохи згодом, на 27-й, після навісу з кутового м'яч потрапив до Бартлі і він збільшив перевагу до розгромної. У роздягальню "сині" пішли надзвичайно засмученими.

По перерві Френк Лемпард зробив дві заміни і ситуація на полі змінилась. На 54-й один гол відквитав Маунт, який вийшов на ударну позицію і потужно вистрілив у ліву дев'ятку. Це додало "пенсіонерам" сил і на 70-й хвилині Хаверц зручно скинув під удар Хадсон-Одою і він низом пробив під праву стійку. До кінця матчу "сині" суттєво переважали у контролі м'яча і під завісу тайму таки зуміли зрівняти рахунок. Після удару Маунта м'яч потрапив точно в ноги Абрахаму і він пробив у порожні ворота. Нічия.

Завершував ігровий день поєдинок Бернлі – Саутгемптон. "Святі" відкрили рахунок вже на 5-й хвилині. Це Адамс Че отримав ювелірну розрізну у карному майданчику і віддав на Інгза, який пробив у порожні ворота. Господарі до кінця матчу намагались створювати моменти, але забити так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Саутгемптона – 0:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ