УКР РУС

Манчестер Юнайтед розглядає 5 кандидатів на заміну Сульшеру – є несподіванки

21 листопада 2021 Читать на русском

"Червоні дияволи" розпочали пошуки наступника Уле Гуннара Сульшера, ще офіційно не оголосивши про його відхід. Наразі розглядають 5 фахівців.

Окрім Маурісіо Почеттіно (ПСЖ), Брендана Роджерса (Лестер) і Зінедіна Зідана (безробітний), імена яких вже звучали в пресі, МЮ ще зацікавлений у послугах Хулена Лопетегі (Севілья) і Лорана Блана (Аль-Райян), стверджує The Athletic.

Манчестер Юнайтед звільнить Сульшера – дві легенди можуть замінити норвежця

Джерело зазначає, що іспанський фахівець є потенційною постійною опцією, а от француз – ні. Блана можуть призначити лише тимчасово. Наразі Лоран, який завершував кар'єру футболіста саме в МЮ, має чинний контракт з катарським Аль-Райяном.

Також серед можливих тимчасових претендентів раніше називали технічного директора Даррена Флетчера і ще поки асистента Сульшера Майкла Карріка.

Вболіваємо за улюблену команду в Лізі чемпіонів разом! Збирай друзів, міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів!
Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

В останніх семи турах АПЛ Манчестер Юнайтед здобув лише одну перемогу. Нині команда Уле Гуннара перебуває на 7-й сходинці і не демонструє стабільних результатів.

Уотфорд знищив МЮ – Раньєрі, Роналду і Ко все відвертіше вказують на двері Сульшеру, потрійний удар родом з УПЛ