УКР РУС

Челсі переграв Уотфорд, Ліверпуль вирвав перемогу над Астон Віллою, Ман Сіті здолав Саутгемптон: 11-й тур АПЛ, субота

2 листопада 2019 Читать на русском

Відбулись чергові поєдинки 11-го туру АПЛ. Звіт матчів читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії, 11-й тур

Борнмут – Манчестер Юнайтед – 1:0

Гол: Кінг, 45+1

Арсенал – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Обамеянг, 21 – Хіменес, 76

Астон Вілла – Ліверпуль – 1:2

Голи: Трезеге, 21 – Робертсон, 87, Мане, 90+4

Брайтон – Норвіч – 2:0

Голи: Троссард, 69, Даффі, 84

Манчестер Сіті – Саутгемптон – 2:1

Голи: Агуеро, 70, Вокер, 87 – Ворд-Праус, 14

Шеффілд Юнайтед – Бернлі – 3:0

Голи: Ландстрем, 17, 43, Флек, 44

Уотфорд – Челсі – 1:2

Голи: Деулофеу, 79 (пен) – Абрахам, 5, Пулішіч, 55

У першому поєдинку 11-го туру Манчестер Юнайтед завітав у гості до Борнмута. Рівна гра у першому таймі не принесла багато моментів поблизу воріт жодної з команд, однак уже на компенсованих хвилинах Борнмут вийшов уперед – Кінг прийняв передачу Сміта з флангу, по-жонглерськи обіграв двох захисників та розстріляв Де Хеа! По перерві підопічні Сульшера виглядали мляво на тлі суперника, натомість Бормут міг забивати вдруге – удар Вілсона парирував кіпер. Більше рахунок у матчі не змінювався – мінімальна перемога "вишень" у підсумку.

Арсенал у рідних стінах приймав Вулверхемптон. Лондонці доволі швидко зуміли вийти вперед завдяки голу Обамеянга – Ляказетт віддав зручну передачу під удар, а габонець без проблем поцілив у кут воріт. У другому таймі міг забивати й сам француз, але після передачі Озіла робив вище. По перерві гра вирівнялась, а ближче до кінця поєдинку "вовки" зрівняли рахунок – Хіменес замкнув високий навіс від Моутінью. "Каноніри" після пропущеного голу пішли уперед великими силами, але вирвати перемогу команді Емері так і не вдалось – нічия 1:1.

У паралельному матчі Ліверпуль у гостях грав з Астон Віллою. "Леви" несподівано відкрили рахунок вже на 21-й хвилині – Трезеге уникнув офсайду, залишившись без опіки у штрафному після подачі зі стандарту й легко переграв Аліссона. Уже невдовзі "червоні" відігрались, але гол Фірміно був скасований через суперечливий офсайд. Ще до перерви Сане апелював до арбітра щодо пенальті після боротьби у штрафному, але отримав за це лише жовту картку. У другому таймі господарі вдало стримували підопічних Клоппа, тож небезпечних нагод поблизу воріт Хітона було вкрай мало. Та все ж Ліверпуль у вольовому стилі зрівняв на 87-й зусиллями Робертсона, який забив після передачі Мане, але на більше у гостей не вистачило часу – 1:1. А на 4-й доданій хвилині Мане фантастичний ударом вирвав перемогу! Неймовірна кінцівка матчу! Ліверпуль не дає Сіті наблизитись до себе у турнірній таблиці.

Ньюкасл обіграв Вест Хем у яскравому виїзному матчі АПЛ – Ярмоленко став найгіршим і отримав покарання

Брайтон вдома зустрічався з Норвічем. Обидві команди мали нагоди відкрити рахунок, але перший тайм минув без голів. У середині другої половини зустрічі "чайки" таки повели у рахунку – Троссард зіграв на випередження та замкнув простріл з правого флангу від Монтої. Брайтон помітно домінував й мав ще кілька нагод, аби збільшити власну перевагу, але й одного голу вистачило для підсумкової перемоги господарів – 1:0. На 84-й хвилині "чайки" очікувано забили ще раз – відзначився Даффі. 2:0 – упевнена перемога Брайтона.

Манчестер Сіті на Етіхаді приймав Саутгемптон. І в цьому матчі рахунок неочікувано відкрили саме гості. Ворд-Праус скористався помилкою Едерсона, який відбив прямо перед собою після дального удару й добив м'яч у сітку – 0:1. До перерви "містяни" так і не змогли відігратись. Лишень на 70-й хвилині Агуеро зміг нарешті відіграти один м'яч після пасу Вокера. Команди фактично грали лише на одній половині поля (Саутгемптона), а наприкінці поєдинку той же Вокер вирвав перемогу для підопічних Гвардіоли, замкнувши подачу з лівого флангу – 2:1.

Бернлі грав на виїзді з Шеффілд Юнайтед. "Клинки" досить швидко повели у зустрічі після стрімкої контратаки, що завершилась ударом Ландстрема з меж штрафного – 1:0. Під кінець тайму Ландстрем оформив дубль після передачі Стівенса, а Флек довів рахунок до розгромного – 3:0. По перерві господарі не надто йшли уперед, а Бернлі ніяк не вдавалось забити бодай один гол. Тож 3 голи у першому таймі наперед визначили переможця у цій зустрічі – 3:0, впевнена перемога Шеффілд Юнайтед.

Челсі мав намір продовжити свою переможну серію у гостьовому поєдинку проти Уотфорда. Вже на 5-й хвилині підопічні Лампарда вийшли уперед. Геніальний пас Жоржінью вивів Абрахама віч-на-віч з голкіпером, а останній не схибив у відповідальний момент – 0:1. На початку другого тайму Пулішіч подвоїв перевагу власної команди, замкнувши простріл того таки Абрахама. Наприкінці матчу Уотфорд відіграв один м'яч – Деулофеу реалізував пенальті, але на більше господарі не спромоглись. Перемога Челсі у підсумку – 1:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ