УКР РУС

Манчестер Юнайтед подарували ганебний пенальті – обурився навіть Шмейхель

10 липня 2020 Читать на русском

Бездіяльність VAR продовжує шокувати футбольну Англію. Пенальті, який призначили у ворота Астон Вілли, не вкладається у голові.

Манчестер Юнайтед набрав чудову форму та розгромно виграв 4 останні матчі АПЛ, встановивши рекорд результативності АПЛ. Команда на ходу, команда не потребує подачок від суддів, однак ті помиляються на користь Сульшера.

Ще свіжий у пам'яті фейл Джонатана Мосса у матчі Тоттенхем – МЮ. Тоді VAR вистачило сміливості скоригувати рішення арбітра та скасувати придуманий пенальті на останніх хвилинах. Вчора Мосс знову вирішив допомогти "червоним дияволам" і призначив ідіотський пенальті у ворота Астон Вілли за "фол" проти Бруну Фернандеша.

Навіть без повторів було помітно, що захисник не збивав португальця. Бруну просто розвернувся та впав на ногу Консі. Однак VAR, у розпорядженні якого є різноманітні ракурси зі всіх можливих камер, підтвердив правильність рішення Мосса. Як таке взагалі можливо?!

Астон Вілла – Манчестер Юнайтед – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Обурився навіть легенда Манчестер Юнайтед Петер Шмейхель. "Перепрошую, але це не пенальті. VAR залишається посміховиськом. В чому суть VAR, якщо він не коригує очевидні помилки?" – написав колишній голкіпер у Twitter.

А от Уле Гуннар Сульшер не проявив об'єктивність: "Я вважаю, що це пенальті. Захисник виставляє ногу, Бруну робить фантастичний фінт Зідана та приземляється на суперника. Думаю, можна вказати на 11 метрів".

Наставник Астон Вілли Дін Сміт обурений: "Я можу прийняти, що Джонатан Мосс неправильно трактував епізод, але куди дивиться VAR? Це ганебне рішення. Вони можуть все подивитися, але, напевно, їм байдуже".

Манчестер Юнайтед впевнено переміг Астон Віллу з рахунком 3:0 і продовжив боротьбу за Лігу чемпіонів.

Манчестер Юнайтед видужує: зник хаос, сотні мільйонів витрачаються грамотно, "новий Кріштіану" на авансцені