УКР РУС

Манчестер Юнайтед на останніх хвилинах вирвав перемогу у Вулверхемптона і піднявся на друге місце АПЛ

29 грудня 2020 Читать на русском

В рамках 16-го туру АПЛ Вулверхемптон на виїзді поступився Манчестер Юнайтед. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Манчестер Юнайтед у разі перемоги над Вулверхемптоном випереджав Лестер на один пункт і виходив на другу сходинку турнірної таблиці.

Перший небезпечний момент у матчі був на 34-й хвилині. Бруну Фернандеш отримав навісну передачу у штрафному майданчику і миттєво пробив по центру воріт – Руй Патрісіу врятував ворота гостей. "Вовки" огризнулись кількома ударами, які легко брав Де Хеа. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Арсенал здолав Брайтон, Лідс із непристойним рахунком знищив Вест Бромвіч, Шеффілд Юнайтед поступився Бернлі

У другому таймі ситуація на полі не змінилась – манкуніанці трохи гостріше діяли в атаці, а гравці "Вулвз" періодично били з дальньої дистанції. На 70-й хвилині, після подачі з кутового, Кавані таки зумів відкрити рахунок, але рефері скасував гол через офсайд. Трохи згодом, на 82-й, Аїт-Нурі вийшов віч-на-віч із голкіпером, але Де Хеа у стрибку зумів парирувати його удар. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу Рашфорд отримав довгу навісну від Фернандеша, вийшов на ударну позицію і пробив у правий кут воріт – 1:0. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Манчестер Юнайтед.

Завдяки цій перемозі манкуніанці із 30-ма пунктами піднялись на другу сходинку турнірної таблиці, натомість Вулверхемптон із 21-м очком залишився на 12-му.

Ярмоленко став найгіршим гравцем Вест Хема у матчі з Саутгемптоном – "молоти" завершили рік з прикрою серією