УКР РУС

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу Кубка англійської ліги – Зінченко знову у старті

6 січня 2021 Читать на русском

У півфіналі Кубка англійської ліги манкуніанці зустрічались з командою Хосепа Гвардіоли. Стартові склади та посилання на онлайн-трансляцію гри – у цій новині на "Футбол 24".

Кубок ліги в ієрархії англійських футбольних турнірів посідає не найвищу сходинку. Однак, за крок від фіналу у команд розгорається апетит і азарт. Тим більше у такому принциповому протистоянні, яким є манчестерське дербі. Матч і онлайн-трансляція Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті стартував о 21:45 за Києвом. Гру транслював телеканал "Setanta Sports Ukraine".

Тоттенхем переміг Брентфорд і пробився у фінал Кубка ліги

Підопічні Сульшера, які востаннє тріумфували у Кубку ліги у 2017 році, були не проти повторити свій успіх чотирирічної давності. Тим більше, що "червоні дияволи" давно не балували своїх уболівальників новими трофеями. Проте, навряд чи Хосеп Гвардіола погодиться так просто скласти зброю – його команді цілком до снаги виграти цей турнір вчетвере поспіль.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко, який в останньому матчі чемпіонату Англії проти Челсі вийшов зі старту і провів увесь поєдинок знову з'явився з перших хвилин.

Стартові склади обох команд виглядали наступним чином:

Зінченко в дербі Манчестера, момент істини для Маліновського, Пірло їде в Мілан – топ-матчі мідвіку