УКР РУС

Манчестер Сіті знищив Астон Віллу магічним хет-триком Фодена та наздогнав Ліверпульfire

4 квітня 00:12 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Манчестер Сіті вдома розбив Астон Віллу (4:1) в рамках 31 туру АПЛ. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Манчестер Сіті на вихідних отримав порцію критики за прісний матч з Арсеналом. У Гвардіоли важкий календар – відразу ж поєдинок з міцною Астон Віллою, яка претендує на Лігу чемпіонів. Пеп вніс корективи у склад, випустивши на фланги швидких Гріліша та Доку. А Холанд у поганій формі залишився на лаві.

Манчестер Сіті та Арсенал розписали нудну нічию на користь Ліверпуля – Зінченко провів матч у запасі

Сіті відкрив рахунок, коли Доку зряче прострілив у штрафний майданчик на ногу Родрі. Вілла сміливо розпочала поєдинок, прийняла розмін моментами та перспективно вибігала в контратаки. Одна з таких завершилася голом Дурана, який зі складної позиції ювелірно пробив у дальній кут.

Ближче до перерви Манчестер Сіті посилював тиск, а гості дедалі рідше відповідали. Доку розривав опонентів на дриблінгу, Гріліш також проривався через щілини в обороні. Два супершанси мав Альварес – Віллу врятував голкіпер. Але навіть він був безсилим, коли "стінка" розвалилася, а Фоден забив зі штрафного.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.).

У другому таймі Сіті вийшов добивати команду Емері. Щоправда, перед тим Ортега мусив потягнути складні удари Луїса та Лангле. То були останні потуги Вілли, перш ніж Фоден вийшов на авансцену та знищив суперника своїм хет-триком.

Родрі розумним пасом знайшов Філа на лінії штрафного, а той відразу пробив під стійку. Третій гол Фодена став ще красивішим. Вихованець Сіті впав перед чужим штрафним майданчиком, але миттєво підійнявся та вигриз м'яч. Далі справа техніки – потужний удар під поперечину.

Манчестер Сіті переміг, набрав 67 очок і наздогнав Ліверпуль, який завтра зіграє проти Шеффілда. На вершині АПЛ зараз Арсенал, який має на один бал більше. Астон Вілла залишилася четвертою.

Арсенал повернувся на вершину АПЛ, впевнено перегравши Лутон – Зінченко вийшов у основі вперше за два місяці