УКР РУС

Манчестер Сіті завдяки замінам Гвардіоли дотис РБ Лейпциг, Црвена Звезда на останніх хвилинах врятувалась з Янг Бойз

5 жовтня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У середу у групі G відбулись поєдинки 2-го туру Ліги чемпіонів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Ліга чемпіонів, 2-й тур, група G

РБ Лейпциг – Манчестер Сіті – 1:3

Голи: Опенда, 48 – Фоден, 25, Альварес, 84, Доку, 90+2

Црвена Звезда – Янг Бойз – 2:2

Голи: Ндіайє, 37, Букарі, 88 – Угрініч, 48, Іттен, 60 (п.)

Шахтар перестріляв Антверпен у божевільному матчі ЛЧ – Ракицький привіз і виправився, дубль Сікана, пенальті на 90+7

РБ Лейпциг на своєму полі поступився Манчестер Сіті. Божевільна перевага гостей завершилась логічним голом Фодена в середині тайму. На перерву команда Гвардіоли могла піти з хокейним рахунком, але обмежилась одним м'ячем.

Марко Розе, очевидно, провів серйозну розмову зі своїми підопічними, адже друга половина зустрічі почалась з голу "биків": Опенда втік правим флангом, витримав тиск Аканджі, увірвався у штрафний і пробив повз Едерсона – 1:1. Холанд міг неодноразово вирішувати долю матчу, але м'яч вперто не ліз у ворота. А далі спрацював геній Гвардіоли і його заміни. Спочатку Альваресу вдався неймовірний постріл у праву дев'ятку, а вже у доданий час Доку, який асистував аргентинцю, вийшов сам на сам і поставив фінальну крапку.

У паралельній зустрічі Црвена Звезда розписала бойову нічию з Янг Бойз. Господарі пробили суперника наприкінці тайму, але одразу по перерві пропустили у відповідь. В середині другої сорокап'ятихвилинки Іттен з пенальті вивів швейцарців вперед, однак за хвилину до завершення основного часу Букарі знову відновив статус-кво. Як наслідок, все завершилась миром.

Після 2-го туру лідером групи G є Манчестер Сіті з 6-ма очками, далі йде РБ Лейпциг з 3-ма балами. Янг Бойз і Црвена Звезда набрали по 1 пункту.

Атлетіко втримав нервову перемогу над Фейєнордом у Лізі чемпіонів – Грізманн забив через себе, Облак не раз рятував