УКР РУС

Манчестер Сіті не без проблем обіграв Ньюкасл – суперник Шахтаря показав "секретну зброю"

1 вересня 2018 Читать на русском

Манчестер Сіті обіграв Ньюкасл у матчі 4-го туру АПЛ. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24"

Нагадаємо, Манчестер Сіті став суперником Шахтаря в Лізі чемпіонів другий рік поспіль. Уже після другої осмисленої атаки команда Гвардіоли відкрила рахунок. Стерлінг легко кивнув двох захисників і викрутив у дальній кут. Гольовий пас віддав той самий Менді, який витіснив Зінченка навіть не в запас, а десь глибоко на трибуни. Згодом Агуеро мінімально не влучив, а кручений постріл Жезуса легко взяв голкіпер.

Вест Хем драматично програв Вулверхемптону, Ярмоленко зіграв найбільше за весь час в АПЛ

"Сороки" несподівано легко зрівняли на 30-й. Просте закидання вперед, гості чіпляються за м'яч, простріл Рондона і спокійний удар Єдліна. З першого свого удару в матчі Ньюкасл забив! Команда Бенітеса продовжила не вилазити зі своєї половини поля, але пропустила на рівному місці. Кайл Вокер забив свій перший гол за Сіті – захиснику вдався могутній удар здалеку. Чинні чемпіони Англії відразу ж показали "секретну зброю" гравця збірної Англії: продірявлені гетри.

Гол Жезуса не зарахували через сумнівний офсайд, а на 64-й Манчестер Сіті влаштував потрійне бомбардування воріт Ньюкасла – голкіпер збірної Словаччини Дубравка витягнув усе (тренерському штабу Андрія Шевченка на замітку, зі словаками зіграємо в Лізі націй)! І все ж команда Гвардіоли довела справу до непростої перемоги. Для Шахтаря цей матч навряд чи став пізнавальним: гості володіли м'ячем лише 22% часу і ледь не боялись атакувати.

Ман Сіті набирає 10 очок і виходить на 3-є місце. Попереду тільки Челсі та Ліверпуль, а ось Тоттенхем або Уотфорд ще можуть посунути "міщан" після особистої зустрічі, яка відбудеться в неділю. Ньюкасл – у зоні вильоту з одним балом і 18-м місцем.

Англія. АПЛ 2018/19, 4 тур

Манчестер Сіті – Ньюкасл – 2:1

Голи: Стерлінг, 8, Вокер, 52 – Єдлін, 30