УКР РУС

Манчестер Сіті націлився на лідера Мілана, який може замінити 100-мільйонну провальну зірку

20 вересня 2022 Читать на русском

Вінгер Мілана Рафаель Леау може спробувати свої сили в АПЛ. У його послугах зацікавлений чинний чемпіон країни.

Наставнику "містян" Пепу Гвардіолі дуже симпатизує гра 23-річного португальця. Чемпіони Англії можуть скласти конкуренцію Челсі в боротьбі за лідера Мілана, повідомляє MEN з посиланням на Calciomercato.

Зірковий новачок Манчестер Сіті ляже на операцію – ЧС-2022 під великим питанням

Ці чутки з'явилися на фоні все більшого невдоволення грою Джека Гріліша, за якого рік тому виклали 100 мільйонів фунтів. Гравець збірної Англії теж начебто не бачить себе у тактичних схемах Гвардіоли, тому спробує знайти інший клуб.

Гріліш вважає, що не приносить користі на позиції лівого вінгера – саме там його зазвичай використовує тренер. У Астон Віллі Джек зазвичай діяв на позиції атакувального хавбека і хоче отримувати ігровий час саме в цій ролі. ЗМІ повідомляють, що англієць вже повідомив друзям, що не бачить себе в наступному сезоні у Манчестер Сіті. Інтерес "містян" до Леау пояснюють саме можливим відходом Гріліша і бажанням отримати чистого вінгера, якого хоче Гвардіола.

Контракт португальця з Міланом розрахований до літа 2024 року. За підсумками сезону 2021/22, у якому "россонері" здобули Скудетто, Леау став найкращим гравцем Серії А. У поточній кампанії вінгер зіграв 8 матчів, забив 3 голи і віддав 6 асистів.

Звички Абрамовича нікуди не зникли, МЮ став "спонсором", лише 2 клуби кинули виклик АПЛ – топ-10 трансферів літа