УКР РУС

Манчестер Сіті, Інтер та Атлетіко втратили зірок перед стартом плей-офф Ліги чемпіонів – шанс для Зінченка

28 січня 2022 Читать на русском

Вінгер Атлетіко Яннік Карраско, захисник Манчестер Сіті Кайл Вокер та хавбек Інтера Ніколо Барелла отримали суворе покарання від УЄФА за вилучення у матчах 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Карраско та Вокер отримали однакові покарання через свої вилучення у заключному матчі групового етапу – гравці дискваліфіковані на 3 поєдинки, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Невакциновані футболісти Челсі та Реала ризикують не зіграти у Франції в 1/8 фіналу ЛЧ

Таким чином, Атлетіко та Манчестер Сіті не зможуть розраховувати на них не лише у 1/8 фіналу, але й в першому чвертьфіналі, якщо їхні команди зможуть туди дістатись. Бареллі дісталось трохи менше – півзахисник не допоможе Інтеру в двох матчах 1/8 фіналу ЛЧ.

Дискваліфікація Вокера – шанс для Олександра Зінченка, який у поточному році ще не грав через коронавірус. Якщо буде здоровий Жоау Канселу, то саме він гратиме справа, а українець може вийти на лівий фланг оборони.

Додамо, що плей-офф Ліги чемпіонів стартує 15 лютого. В рамках 1/8 фіналу Інтер протистоятиме Ліверпулю, Атлетіко зустрінеться з Манчестер Юнайтед, а Манчестер Сіті зіграє з лісабонським Спортінгом.

"Став гравцем, про якого говорив Зідан": інтерв'ю Бензема – про Роналду в Реалі, Мбаппе у збірній та ідеального форварда