УКР РУС

Манчестер Сіті – Арсенал: онлайн-трансляція матчу АПЛ – як це було

3 лютого 2019 Читать на русском

Манчестер Сіті приймав Арсенал у 25-му турі чемпіонату Англії. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу АПЛ сезону 2018/19 – в цій новині на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Манчестер Сіті – Арсенал на "Футбол 24", стартував 3-го лютого о 18:30 за київським часом. Українець Олександр Зінченко вже 5-й матч АПЛ поспіль не потрапив навіть до заявки чинних чемпіонів Англії. Команда Гвардіоли знову опустилась на 3-є місце після перемоги Тоттенхема. До лідера Ліверпуля мінус 5, а "червоні" свій матч грають у понеділок проти Вест Хема. Арсенал же відстає на 3 очки від зони Ліги чемпіонів. Боротьба між ним, Челсі і МЮ за 4-те місце обіцяє бути дуже запеклою.

Манчестер Сіті обіграв Арсенал і скоротив відставання від Ліверпуля – Агуеро творить історію, а МЮ вже 5-й

Відзначимо, що з позицією лівого захисника, де грає Зінченко, Гвардіола відверто здивував. Важко було визначити, хто буде грати на цьому фланзі, адже ні українець, ні Менді, ні Делф, ні Даніло не у складі.

Манчестер Сіті: Едерсон – Вокер, Ляпорт, Отаменді – Фернандінью, Гюндоган – Давід Сілва (к), Де Брюйне, Бернарду Сілва, Стерлінг – Агуеро

Запасні: Муріч, Даніло, Стоунз, Делф, Сане, Марез, Жезус

Манчестер Сіті – Арсенал –​​​​​​​ відео голів

Арсенал: Лєно – Ліхтштайнер, Мустафі, Монреаль, Кошельни (к), Колашинац – Торрейра, Гандузі – Івобі, Обамеянг, Ляказетт

Запасні: Чех, Танос, Ельнені, Ремзі, Озіл, Деніс Суарес, Нкетія

Манчестер Сіті – Арсенал: стартові склади на матч АПЛ