УКР РУС

Манчестер Сіті – Реал Мадрид: де дивитися матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

17 травня 2023 Читать на русском

Ман Сіті прийме Реал у битві за фінал Ліги чемпіонів 2022/23. Де дивитися матч онлайн та на якому каналі, підкаже "Футбол 24".

Поєдинок Манчестер Сіті – Реал Мадрид відбудеться на стадіоні Етіхад. Стартовий свисток пролунає 17 травня о 22:00 за київським часом. Перша гра на Сантьяго Бернабеу завершилася нічиєю 1:1 – на гол Вінісіуса команда Хосепа Гвардіоли відповіла влучним ударом де Брюйне.

"Боягуз Гвардіола" і "п*дик Холанд": Іспанія лютує через грабунок Реала – подвійний скандал в ЛЧ

Манчестер Сіті – Реал Мадрид: де дивитися матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже дуель Ман Сіті та Реала у прямому ефірі. Коментуватимуть гру Вадим Шевякін і Віталій Кравченко. О 21:00 там же стартує передматчева студія.

Окрім того, трансляція буде доступна з перекладом жестовою мовою. Також переглянути поєдинок можна на Volia TV. Текстову онлайн-трансляцію проведе "Футбол 24".

Нагадаємо, Реал є чинним переможцем Ліги чемпіонів. Мадридська команда вигравала трофей 14 разів, ще тричі програла у фіналі. Для Ман Сіті потенційний вихід у фінал стане лише другим в історії клубу – у сезоні 2020/21 команда Гвардіоли була за крок від трофею, але мінімально програла Челсі.

Першим фіналістом ЛЧ вже став Інтер, який за сумою двох матчів розібрався з Міланом – 3:0. Фінал Ліги чемпіонів 2022/23 запланований на 10 червня у Стамбулі.

Манчестер Сіті – Реал Мадрид: анонс матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів