УКР РУС

Мальорка розписала нічию з Осасуною у матчі, який нагадував класику УПЛ

31 березня 2023 Читать на русском

Осасуна та Мальорка в рамках матчу 27-го туру визначити переможця не змогли (0:0). Звіт читайте на "Футбол 24".

Такі поєдинки ми не раз бачили. Сьогодні таких в УПЛ проведуть аж чотири, однак зустріч на Балеарських островах між Мальоркою та Осасуною може переплюнути українську класику. Настільки все було сумно.

"Циганков робить різницю": тренер Жирони розраховує на продовження феєрії від українця

Команди за 85 хвилин провели всього по шість ударів, не награвши навіть на третину від очікуваного голу. Втім, господарі були трішки ближчими до взяття воріт. На 2-й хвилині Лі Кан Ін зі стандарту пробив над дев'яткою, а на 22-й Маффео стріляв з лету з правого краю штрафного – і знову м'яч пройшов над каркасом.

Можливо, острів'яни і дотиснули б Осасуну, якби на 69-й хвилині не залишились у меншості. Рубен Гарсія міг виходити віч-на-віч з голкіпером Мальорки, однак Копете схопив його обома руками за корпус. Залишилось тільки на плечі вискочити. Хосе ще й обурювався своєму вилученню за фол останньої надії.

Лише наприкінці зустрічі команди спробували щось організувати. Два непоганих дальніх постріли памплонців парирував Райковіч, а два удари балеарців заблокували захисники. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Мальорка продовжила безвиграшну серію до п'яти турів, набравши 33 очки й залишившись у семи балах від зони вильоту. Осасуна не знає перемог у четвертому матчі поспіль і випереджає острів'ян на два пункти. До зони Ліги конференцій не вистачає всього одного очка.

"Я багато зробив для Барси, зокрема, продав Грізманна": Куман – про скандал з Мессі та можливий трансфер Педрі в Баварію