УКР РУС

Атлетіко не зумів дотиснути Альмерію, Мората змарнував шанс – Мальорка на останніх хвилинах врятувала нічию з Алавесом

25 лютого 00:07 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу 26-й тур чемпіонату Іспанії продовжили декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Іспанія, Ла Ліга, 26-й тур

Алавес – Мальорка – 1:1

Голи: Бенавідес, 76 – Настасіч, 88

Альмерія – Атлетіко – 2:2

Голи: Ромеро, 28, 64 – Корреа, 2, де Поль, 57

Барселона впевнено розгромила Хетафе – каталонці випередили Довбика і Циганкова в турнірній таблиці

У першому матчі дня Алавес приймав Мальорку. Господарі у першому таймі були набагато гострішими і більше награли на гол, у тому числі завдяки зусиллям Радоньїча, але пішли на перерву з нулями на табло. На екваторі другої сорокап'ятихвилинки Бенавідес зумів вивести господарів вперед, замкнувши головою навіс з кутового (і забивши свій дебютний гол у сезоні в 19 матчах).

Здавалось, Алавес втримає перемогу, але за 2 хвилини до завершення основного часу Настасіч зумів випередити захисників на добиванні і проштовхнув сферу у сітку. Вже у доданий час Ларін зумів вивести Мальорку вперед, але підігравання рукою залишило рахунок без змін.

Завершував ігровий день матч між Альмерією та Атлетіко. Команда Дієго Сімеоне дуже швидко повела в рахунку й до середини першого тайму вдавалося втримувати перевагу. Лука Ромеро, який виступає за Альмерію на правах оренди з Мілана, на 28-й хвилині відновив рівновагу, забивши красивим ударом з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі Атлетіко знову вийшов вперед, але все той же Ромеро знову засмутив Облака. Другий гол нападника вийшов не менш красивим, ніж перший. В кінці зустрічі Альваро Мората мав блискучий шанс забити після помилки захисників. Іспанець свій шанс проґавив, пробивши вище воріт.

Вільяреал переміг Реал Сосьєдад – "жовта субмарина" майже знищила надії басків на ЛЧ у наступному сезоні