УКР РУС

"Мало не злякався": Мілованов – про привітання з переможним голом в Кубку Іспанії та мрії про збірну України

9 січня 2022 Читать на русском

Захисник Спортінга Хіхон Богдан Мілованов пригадав, як його вітали родичі, друзі та знайомі після сенсаційної перемоги над Вільяреалом в Кубку Іспанії.

"Одразу після матчу до мене важко було додзвонитись? Так, зізнаюся, це було нелегко. Коли зайшов у роздягальню та взяв телефон до рук – мало не злякався. Втім, усі ці емоції швидко пройшли. Вже вранці ти розумієш, що треба працювати далі. Ще більше працювати.

Мілованов забив переможний гол Вільяреалу – відеоогляд найбільшої сенсації в Кубку Іспанії

Запрошення до збірної України? Безперечно, це моя мрія. Я розумію, що потрапити до збірної України непросто, але працюватиму, щоб ця мрія здійснилася.

Мені дуже сподобалося грати за молодіжну збірну України. Представники цієї команди мене завжди підтримують і досі вітають із перемогами. Я дуже радий, що зараз у підопічних Руслана Ротаня добрий результат. Бажаю молодіжці потрапити на чемпіонат Європи", – поділився Мілованов в інтерв'ю Команда№1.

Додамо, що гол українця у ворота Вільяреала став вирішальним та дозволив хіхонському Спортінгу продовжити боротьбу в Кубку Іспанії, створивши гучну сенсацію.

Евертон продерся в 1/16 Кубка Англії – Миколенко помилився під час пропущеного, міг забити і став найкращим у захисті